Pučko otvoreno učilište Dugo Selo i Grad Dugo Selo pozivaju sve na prvi Dugoselski piknik ovog vikenda, 9. i 10. srpnja u Perivoj Ivane Brlić Mažuranić.

Uz pridržavanje epidemioloških mjera, posjetitelje očekuje bogat program. Današnji dan, petak 9.srpnja je rezerviran za djecu, od 17 sati besplatno mogu uživati u skakanju na popularnim napuhancima od 17 sati pa do mraka. U 18,30 sati nastupaju solisti Dječjeg zbora Kikići, a u 20 sati na programu je animirani film za djecu "Croods: Novo doba". Ulaz u Dvoranu KUD-a "Preporod" je slobodan no sukladno mjerama broj mjesta je ograničen pa svoju ulaznicu možete dobiti od sutra, 7.srpnja, u POU Dugo Selo. I ponesite maskice. Za one starije, u Perivoju se održava poznati CRAFT BEER FEST i to od 18 sati.

Sutra, u subotu 10. srpnja u Perivoju I.B. Mažuranić napuhanci će biti spremni već od 10 sati, a tijekom dana održat će se  likovna radionica oslikavanja majica te igre s vodom. Od 14,45 sati nastupa mađioničar s mađioničarskim serijalom „Čarobni štapić“. Od 16 sati počinju se paliti roštilji, a meso će peći i lokalni političari. Tko najbolje paca i grila, odlučit će stručni sud Roštiljade dok posjetitelje očekuje besplatna degustacija.

U subotu igre s vodenim balonima, bazenčićima i još pokojim iznenađenjem vodit će animatorica Igraonice Miki Maus Ivana Ferenček i to od 11 do 12 sati te od 18 do 19 sati.

Također, u 16 sati počet će i kreativna radionica oslikavanja majica pod voditeljstvom prof.Roberta Samardžića, akademskog slikara. 

Probati se mogu proizvodi lokalnih OPG-ova i sve to na pikniku na prigodno ukrašenom prostoru, uz odlično pivo od 17 sati kada šank otvara CRAFT BEER FEST. Pivari toče u Perivoju i u nedjelju pa ne propustite njihovu izvrsnu ponudu craft piva.

Prvi Dugoselski piknik zaokružuje svirkom Studio ENVI u subotu u 21 sat na pozornici kod POU-a Dugo Selo. Stoga dođite, možete ponijeti svoju dekicu ili ležaljku i, pazeći na razmak, provedite vikend na otvorenom u Perivoju I.B.Mažuranić.

Kako je danas pogledajte u našoj FB foto galeriji