________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Nakon što su predstavnici Domovinskog pokreta Ogranak Dugo Selo reagirali na sudjelovanje COVID-19 pozitivnog gradskog vijećnika na posljednjoj sjednici Gradskog vijeća Grada Dugog Sela, o istoj temi progovara i Drugo Selo tražeći očitovanje od gradskih tijela i službi. Dopis prenosimo u cijelosti.

 

 

 

Nastavno na 33. sjednicu Gradskog vijeća Grada Dugo Selo te naknadnu informaciju pročelnika g. Mladena Šestana o sudjelovanju osobe koja je COVID pozitivna, molimo vaše pisano očitovanje na navedene okolnosti.

Kako je za provedbu propisanih epidemioloških odgovoran organizator događanja, molimo informaciju o poduzetim mjerama nakon što se saznalo da je na sjednici bila prisutna osoba za koju je naredni dan stigla obavijest o pozitivnom nalazu na COVID testiranju.

Je li ovakvo kršenje mjera i ugrožavanje osoba prisutnih na sjednici prijavljeno nadležnim tijelima koja nadziru provedbu epidemioloških mjera i Odluka Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske.

U ime Kluba vijećnika Drugo Selo

Siniša Kljajić