Prva SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu Dugog Sela Jadranka Robić danas je, prigodno uz međunarodni Dan žena, službeno predstavila svoju kandidaturu.

 

 

Podršku njezinoj kandidaturi danas je ispred zgrade dugoselske Gradske uprave dao i SDP-ov kandidat za župana Zagrebačke županije, također i član Predsjedništva SDP-a Hrvatske Mihael Zmajlović te predstavnici dugoselskog SDP-a i SDP-a Brckovljani.

Pod sloganom „Ona“ poručuje da je vrijeme za promjene. Nakon dvostrukog povećanja broja stanovnika u posljednjih 20 godina, izostao je paralelni razvoj privrede, malog i srednjeg poduzetništva, kulture, sporta i cjelokupno praćenje potreba svih stanovnika. Jadranka Robić stoga predlaže i nudi promjenu, a nje je cilj i da osnaži volju drugih žena da preuzmu vodeće pozicije u privredi, društvu i politici.

„Jadranka Robić jedina je SDP-ova kandidatkinja za gradonačelnicu u Zagrebačkoj županiji što je za svaku pohvalu. Ona već duži period radi u Gradu i poznaje sve probleme, sudjeluju u rješavanju i stoga može omogućiti napredak Grada. U tome će joj biti potrebna suradnja viših razina. Činjenica je da je Dugo Selo raslo posljednjih godina i desetljeća te da to donosi brojne izazove u rješavanju problema u školstvu, zdravstvu, komunalnim, cestovnim te drugim područjima. Dugom Selu je potrebna treća osnovna škola, ali i pojedine specijalističke ordinacije u dugoselskoj Ispostavi Doma zdravlja Zagrebačke županije – sve su to područja pod ingerencijom Zagrebačke županije i ja ću sa svoje strane nastojati ih realizirati. Nedavno ste dobili logopeda, no nije poznato zašto se čekalo toliko godina, a mnoge sredine u našoj županiji nemaju niti pedijatra. Mislim da nakon 20 godina istog vođenja Županije potrebna je jedna nova energija, vizija i snaga, kao i Dugom Selu“, poručio je SDP-ov kandidat za župana Zagrebačke županije Zmajlović, pozvavši na kraju sve da daju podršku Jadranki Robić.

„Nakon 55 godina života u ovom gradu, 30 godina rada u lokalnoj politici, kao i županijskoj i nakon 15 godina rada u Gradskoj upravi Grada Dugog Sela smatram da sam stekla dovoljno znanja, iskustva i spoznaje što je ovom gradu potrebno za napredak i bolji život svih građana. U proteklih 11 godina Grad i rukovodstvo bilo je inertno, stoga Grad nije napredovao u smjeru i onom brzinom kojom su građani to zaslužili. Posljednje tri i pol godine stvari su se malo pomaknule, no potrebno ih je još više ubrzati i time doći do realnih ostvarenja projekata. Kao žena i prva kandidatkinja za gradonačelnicu Dugog Sela to mogu učiniti - bolje, savjesnije, organiziranije i ljudskije“, poručila je dugoselska kandidatkinja za gradonačelnicu iz redova SDP-a Jadranka Robić, te tom prilikom uputila čestitke sugrađankama povodom Dana žena.

Trenutni gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian čestitao je SDP-ovoj kandidatkinji i uručio joj ružu uz Dan žena. Zažalivši joj sreću u predstojećoj političkoj borbi izrazio je zadovoljstvo što Dugo Selo ima kandidatkinju za čelno mjesto Grada.

Nakon službenog predstavljanja Robić i članovi SDP-a tradicionalno su u centru grada darivali sve žene prolaznice povodom današnjeg praznika uz prigodne teglice maćuhica.

I.G.O.

 • 11
 • 1010
 • 1111
 • 22
 • 33
 • 44
 • 55
 • 66
 • 77
 • 88
 • 99