Kandidat za gradonačelnika Nenad Panian krenuo je u borbu za novi mandat na zanimljiv način – priredivši nagradni natječaj pod nazivom „Zagrizi za budućnost“, stoji u priopćenju njegova tima. Natječajem se nastoji angažirati mladu populaciju Dugog Sela, u dobi od 18 do 35 godina, na društveno promišljanje te objavu ideja i projekata za koje smatraju da su potrebni Dugom Selu.

„Naše Dugo Selo je godinama u vrhu po vitalnom indeksu, ovo je grad mladih, grad djece. Vidljivo je doseljavanje novih stanovnika, mladih obitelji s djecom. Oni su naša budućnost, a bilo bi dobro da se svi zajedno usmjerimo na njihov boljitak u svim segmentima - od obrazovanja i odgoja, zdravstva, sporta, kulturnih sadržaja, prijevoza, kvalitetnih gradskih prostora… Ovim se natječajem nastoji i njih uključiti, da se čuju njihove želje i potrebe o našem gradu i za naš grad“, poručio je Nenad Panian.

Nagradni natječaj „Zagrizi za budućnost“ počeo je danas 8. travnja, a trajat će do 21. travnja 2021. godine do 21 sat. Uvjeti za sudjelovanje u natječaju su: objava ,na vlastitom Facebook profilu, ideje ili projekta koja će doprinijeti razvoju usluga i sadržaja za mlade u Dugom Seluna, uz #zagrizizabuducnost. Objava mora sadržavati opis ideje/projekta – riječima, fotografijom, videom ili nekim drugim animiranim formatom te mora sadržavati #zagrizizabuducnost. Nagrada koju osvaja dobitnik je električni romobil.

Više informacija dostupno je na  http://www.panian.dugoselo.com/ te u videu

https://www.youtube.com/watch?v=Fg1VNrndIwo