Pod sloganom "Mali gradonačelnik za velika djela", Nenad Haleuš Mali istaknuo je jutros u CB Gold kandidaturu za gradonačelnika Dugog Sela

 

Pod sloganom “Mali gradonačelnik za velika djela”, Nenad Haleuš Mali istaknuo je jutros u CB Gold kandidaturu za gradonačelnika Dugog Sela. Mali, kako je poznatiji u Dugom Selu dugogodišnji je ravnatelj Pučkog otvorenog učilišta koji vjeruje kako je došlo vrijeme za promjene, što ga je i nagnalo na ovaj potez.

Kao prve korake kada mu građani ukažu povjerenje Mali ističe referendum o imenu grada do 1. rujna, a ono što želi prvi u Hrvatskoj uvesti je četverodnevni radni tjedan. Mali se na konferenciji dotaknuo i bivšeg Partizanova igrališta, koje bi natkrio za potrebe sve većeg broja umirovljenika.

Također, najavio je i uvođenje pješačke zone “od vure do Birtove”, završetkom KIC-a. Najavio je gradonačelnički kandidat i osnivanje TV Martina, a kako je istaknuo razloge ne treba posebno obrazlagati, a Zajednici sportskih udruga dao bi na upravljanje Odmaralište na Lošinju, kako bi mladi sportaši tamo mogli obavljati svoje pripreme.

- Pozivam HDZ, SDP, FOKUS, BM 365 i Građansku inicijativu Drugo Selo da odustanu od kandidature za Gradsko vijeće i da delegiraju svaki po tri najbolja predstavnika, što je ukupno 15 osoba koje će najbolje upravljati gradom - poručio je gradonačelnički kandidat Nenad Haleuš Mali.