Nezavisni kandidat za gradonačelnika Dugog Sela Rade Bilić danas je, zajedno s kandidatkinjom sa svoju zamjenicu Melanijom Sorić Halusek, prigodnim darovima čestitao svojim sugrađankama sutrašnji Dan žena.

„Od srca im želim sve najbolje za njihov praznik, Dan žena, da mi budu žive i zdrave, vesele, nasmijane i da se osjećaju što ljepše u našem dragom gradu Dugom Selu. Mi mislimo napraviti jedan program usmjeren na naše sugrađanke, da im osiguramo što bolje uvjete rada i više vremena da se mogu posvetiti sebi i svojim obiteljima. Moja zamjenica upoznata je s problemima i ima adekvatna rješenja. Na listi će također biti dosta žena. Objavit ćemo ih kad dođe vrijeme, mislim da će biti ispunjena i to bolje nego ostale liste po pitanju kvote zastupljenosti žena“, poručio je Rade Bilić.

Potpori građana Dugog Sela na predstojećim lokalnim izborima nada se i Melanija Sorić Halusek. „Ovim putem želim svim našim sugrađankama povodom Dana žena sve najbolje“, uputila je čestitke dodavši kako će se današnja aktivnost nastaviti i u popodnevnim satima od 15 do 18 sati u centru grada i Perivoju grofa Draškovića.amš

  • rade_bilić1rade_bilić1
  • rade_bilić2rade_bilić2
  • rade_bilić3rade_bilić3