________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Politička stranka Fokus danas je u centru Dugog Sela predstavila kandidatkinju za županicu Zagrebačke županije Anu Bolšec, kao i njenog zamjenika Borisa Savića, inače Dugoselca.

Zajedno s njima, kao nezavisni kandidat stranke Fokus, potpise podrške za svoju novu gradonačelničku kandidaturu prikupljao je i Nenad Panian, kao i njegova nezavisna lista za Gradsko vijeće. Tom prilikom Bolšec je istaknula neke komparativne prednosti grada Dugog Sela – kao što je blizina Zagrebu, veliki priljev novog stanovništva, kao i visoki prirodni priraštaj, no s druge strane navela je i određene probleme kao što je prometna infrastruktura pod ingerencijom Zagrebačke županije. „Bolja prometna povezanost bit će fokus naše kampanje. Mi nudimo svoja rješenja za integrirani promet Zagrebačke županije i cirkularne linije javnog prijevoza kako bi žitelje ove županije učinili što mobilnijima, a tako i Dugoselce“, istaknula je Bolšec, diplomirana ekonomistica iz Svete Nedelje. Također navodi kako su potrebe naših građana sve veće, posebice za sadržajima kao što su „sportske dvorane, pa i bazen, novi vrtići te minimalno još dvije osnovne škole kako bi u Dugom Selu zaživjela jednosmjenska nastava, za što se u svom programu osobito zalažemo“. Isto tako navela je i vrlo aktualne probleme koje se tiču zdravstva, prije svega manjka zdravstvenih djelatnika, specijalističkih ambulanti i timova hitne medicinske pomoći. Njen zamjenik je Boris Savić, diplomirani pravnik koji nakon života u Zagrebu prije tri godine se preselio u Dugo Selo.

„Radi se o mladim, stručnim i vrlo perspektivnim ljudima koji nisu opterećeni prošlošću, već gledaju u budućnost i žele samo dobro građanima ove države. Kandidat Boris Savić napokon će kvalitetno zastupati interese Dugog Sela u Zagrebačkoj županiji, što će zasigurno učiniti u timu s Anom Bolšec“, naglasio je danas u centru nezavisni kandidat za gradonačelnika Dugog Sela Nenad Panian. On je posebno poručio svim građanima kako iza njega osobno stoji program i projekti koje planira realizirati u budućem razdoblju. „Svi ti projekti nisu obećanje već su mogućnost. Projekti su već na našem stolu i mogućnost povlačenja sredstava EU fondova za njih je velika. Grad se ubrzano razvija i gradu su potrebna česte izmjene Prostornog plana, uz poštovanje potreba i mišljenja svih građana kako Grad ne bi krenuo u krivom smjeru. Nadamo se da će upravo ovaj program i projekti iznjedriti nešto dobro na dobrobit građana“, zaključio je Panian.

I.G.O.

 

  • 11
  • 22
  • 33
  • 44
  • 55
  • aaaa