________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.

Nakon što je DVD Rugvica krajem prošle godine s uspjehom prošla na natječaju Ministarstvom unutarnjih poslova Republike Hrvatske, kojim su ostvarili 259.605,00 kuna za novu opremu, rugvički vatrogasci s uspjehom su odradili još jednu prijavu za bespovratna sredstva za nabavku nove opreme.

Kako nas je izvijesti zapovjednik DVD-a Rugvica, društvo je s uspjehom prošlo na natječaju Ministarstva unutarnjih poslova, s kojim je potpisan ugovor za ostvarivanje bespovratnih sredstva u iznosu od 34.530,17 eura iz Fonda solidarnosti Europske unije.
-Udio bespovratnih financijskih sredstava iznosi 100 posto od ukupnog iznosa prihvatljivih troškova prijave- naglasio je Popović.
Dobivenim sredstvima nabavljen je hidraulični set za rad na tehničkim intervencijama kao što su posljedice šteta nakon potresa ili spašavanje unesrećenih u prometnim nesrećama, koji je jučer i isporučen od strane dobavljača.
-S ovom sada opremom, opremljeni smo još kvalitetnije i spremni smo odgovoriti svim izazovima- zaključio je Popović. (IĐ)

  • f1f1
  • f2f2
  • f3f3