________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kasno sinoć hrvatska parataekwondo reprezentacija vratila se iz Meksika gdje je sa 14 osvojenih odličja osvojila ekipni naslov prvaka svijeta. Svoj obol tome uspjehu dao je i Filip Cimaš iz Ježeva, inače član TKD Dugo Selo koji je u kategoriji seniora P33 osvojio drugo mjesto. Bolji od njega bio je jedino Božo Škravan.


Bez obzira na poraz u finalu iza Filipa i njegove trenerice Jerneje Bambić sjajan je turnir na kojem su još jednom potvrdili kako se od Filipa mogu očekivati velike stvari. Srebrna medalja proslavljena je i u njegovu Ježevu gdje su sinoć iza 23 sata mještani, prijatelji i rodbina dočekan Filip kojem je priređen doček uz baklje i pjesmu.

-Savršen je osjećaj biti drugi na svijetu. Ovo je genijalan osjećaj. Ušao sam u težu kategoriju, vidio protivnike koji su mene vrijedni, ali i ja njih- iskreno će Filip, kojega je obradovao doček u Ježevu.

-Ovo je super. Presretan sam- kazao nam je Filip, kojega krajem studenoga očekuje Europsko prvenstvo u Austriji. 

-Zaista nam je bilo jako lijepo i emotivno. Ponosni smo na našeg Filipa koji nas je svojim rezultatom jako razveselio. Ovaj doček nas je jako iznenadio, zbog čega na postignuti rezultat trebamo još više biti ponosni- ispričala nam je Filipova trenerica Jerneja Bambić, koja je puna hvale na svoga natjecatelja.

-Fillip sluša i zbog toga je tu gdje je sada- uz smiješak će Jerneja.(IĐ)

  • DSC_1862DSC_1862
  • DSC_1871DSC_1871
  • DSC_1879DSC_1879
  • DSC_1895DSC_1895
  • DSC_1907DSC_1907
  • DSC_1915DSC_1915