U konkurenciji među 5000 nominiranih svjetskih učitelja, nastavnika i profesora International Internship University dodjelio je nagradu i trima učiteljicama iz RH, a među njima je učiteljica iz OŠ Rugvica, Danijela Klajn.

 

International Internship University ima za cilj aktivno doprijeti do svih dijelova svijeta i identificirati, prepoznati iznimne učitelje koji su dali izniman doprinos svojoj profesiji, pokazali izvrsnost u poučavanju različitih predmeta, pokazali izvanredan doprinos u radu s učenicima i služili zajednici poučavanjem čak i izvan formalnih učionica.

IIU je pratio višegodišnji rad učiteljice, prepoznao kvalitetu u profesionalnom radu (institucionalnom i radom u zajednici) te je nagradio priznanjem i prestižnom nagradom.

Na svečanoj konferenciji učiteljica Danijela Klajn iskazala je zahvalu Međunarodnom sveučilištu IIU za nagradu „Best Global Educator Award“.

„Zahvaljujem globalnoj organizaciji IIU na dodjeljenoj nagradi. Doprinos zajednici pokušavam dati stvaranjem boljeg društva kroz trud i inspirativno podučavanje. Svaka nagrada je dodatni vjetar u leđa i znak da radim dobar posao. Drago mi je da se trud prepoznaje na globalnoj razini. Vjerujem da će moji učenici naći način da obogate zajednicu u kojoj živimo.“

 

Klajn1 Klajn2