________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Grad Dugo Selo je jedan od rijetkih gradova u Hrvatskoj koji ima vlastiti pump track poligon, a sportska atrakcija dobit će i nove sadržaje - parkiralište za kampere i zonu za roštiljanje

 

Pump track poligon namijenjen je ne samo biciklistima, već i zaljubljenicima u role, skateboarde, romobile.

Poligon površine čak 1.555 m2 izgrađen je na gradskoj parceli pokraj Srednje škole Dugo Selo i Sportske dvorane Dugo Selo te ima 879 m2 asfaltne površine, u koju je utrošeno oko 200 tona asfalta.

S obzirom na to da na pump track poligon dolaze brojni biciklisti koji u Dugo Selo dolaze iz susjednih gradova pa čak i drugih država u planu je da kroz 2024. godinu pump track dobije i dodatni sadržaj koji bi posjetiteljima omogućio ugodniji boravak. Ti novi sadržaju su parkiralište za kampere i zona za roštiljanje, priopćava Grad Dugo Selo.

Sportska zona Dugog Sela ovime je dobila svoje vrijedno proširenje, budući da se u neposrednoj blizini gradske sportske dvorane nalaze i skate park te nogometno igralište.

Grad Dugo Selo

  • grad1grad1
  • grad2grad2
  • grad3grad3
  • grad4grad4