________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Odbor za dodjelu nagrada i priznanja Grada Dugog Sela pod predsjedavanjem Krune Blažinovića te u prisustvu dogradonačelnice Jasminke Kokot Bambić, pročelnika za pravne poslove, društvene djelatnosti i protokol Boris Savić jučer je razmotrio dva zahtjeva za dodjelu financijskog pokroviteljstva Gradskog vijeća Grada Dugog Sela.

Prihvaćen je zahtjev DVD-a Ostrna za financijskim pokroviteljstvom nad organizacijom 8. Kupa u brzom spajanju usisnog voda koja će se održati 8. listopada. Isto tako prihvaćen je zahtjev Društva „Naša djeca“ Dugo Selo za pokroviteljstvom nad organizacijom Dječjeg tjedna 2022 koji će se održati od 3. do 9. listopada. Za oba zahtjeva omogućuje se financijska potpora od 10.000 kuna, što je maksimalan iznos po zahtjevu. Pročelnik Savić naglašava kako za iste potrebe u stavci gradskog proračuna preostalo je još 50.000 kuna do kraja godine.

 

odbor nagrade1 odbor nagrade2