Punkt za docjepljivanje 12. i 13. lipnja  u Dugom Selu je Gradska sportska dvorana, Đ.Dubenika 2. Također, u Zagrebačkoj županiji započinje cijepljenje protiv COVID-19 u posebno organiziranim cjepnim ambulantama

Tijekom nadolazećeg vikenda organizirano je docjepljivanje protiv COVID-19 na cjepnim punktovima u svih devet gradova Zagrebačke županije s gotovo 20 tisuća doza cjepiva. 

Uspješan je to nastavak procjepljivanja stanovnika naše Županije kojim realiziramo postavljeni cilj visoke procijepljenosti do kraja lipnja, priopćava Zavod za javno zdravstvo Zagrebačke županije. Pozivaju sve građane s dodijeljenim terminom da se odazovu cijepljenju jer je nužno primiti obje doze cjepiva protiv pandemijske zaraze.

Istovremeno, u Zagrebačkoj županiji započinje cijepljenje protiv COVID-19 u posebno organiziranim cjepnim ambulantama. „Iskorak je to kojim nastojimo dostupnost zaštite cijepljenjem što više pojednostaviti građanima Zagrebačke županije. Za cijepljenje protiv COVID-19 potrebno se naručiti telefonski i dogovoriti termin dolaska u cjepnu ambulantu pri lokalnom domu zdravlja. U prilogu dostavljamo točan popis adresa i telefonskih kontakata za narudžbu uz radno vrijeme cjepnih ambulanti.

Uz veliku zahvalu na nesebičnom radu svim djelatnicima, medicinskom osoblju, volonterima uključenima u organizaciju i provođenje cijepljenja protiv COVID-19 u Zagrebačkoj županiji, zahvaljujemo se i građanima i medijima na suradnji. Molimo vas da u ime nastavka uspješnog suzbijanja i kontroliranja ove zarazne bolesti u našoj Županiji u svojim medijima informirate stanovnike naše Županije o ovoj mogućnosti te pružanjem informacije doprinesete što većoj procijepljenosti koja nam je svima zajednički cilj“, navodi u priopćenju ravnatelj županijskog Zavoda za javno zdravstvo Leo Šunjić.

ALOKACIJA I RASPORED POSEBNIH CJEPITELJSKIH TIMOVA U ZŽ

 

 

 

 

 

 

Svi stanovnici koji se trebaju docijepiti već su prilikom cijepljenja prvom dozom dobili svoj termin za drugu dozu.

Punktovi za docjepljivanje 12. i 13. lipnja:

Gradovi

ADRESA - LOKACIJA PUNKTA

Dugo Selo

Gradska sportska dvorana Dugo Selo, Đure Dubenika 2

Ivanić-Grad

Sportska dvorana Žeravinec, Ul. Milke Trnine 15

Jastrebarsko

Sportska dvorana OŠ Ljubo Babić, Ante i Davida Starčevića 16

Samobor

Sportska dvorana Samobor, Andrije Hebranga 26a

Sveta Nedelja

Društveni dom Mala Gorica, A. Šenoe 34, Mala Gorica Sv. Nedelja

Sveti Ivan Zelina

Pučko otvoreno učilište Sveti Ivan Zelina, Vatrogasna ulica 3

Velika Gorica

Srednja strukovna škola Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21

Vrbovec

Sportska dvorana OŠ Marije Jurić Zagorke, Brdo 12a, Vrbovec

Zaprešić

Vršilnica, Novi dvori, Aleja Đure Jelačića 1, Zaprešić