________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Na poziv predsjednice Županijske skupštine gospođe Martine Glasnović u prostorijama Zagrebačke županije, 30. listopada okupili su se učitelji i profesori iz 14 škola Zagrebačke županije koje je Ministarstvo znanosti i obrazovanja 5. listopada 2023. nagradilo na temelju Pravilnika o nagrađivanju učitelja, nastavnika, stručnih suradnika i ravnatelja u osnovnim i srednjim školama te učeničkim domovima.

 

Na svečanom prijemu, nagrađenim odgojno-obrazovnim djelatnicima, riječima zahvale obratila se predsjednica Skupštine Zagrebačke županije.

Uručenim zahvalnicama i prigodnim darovima predsjednica Skupštine istaknula je posebnost učiteljskog zvanja i s ponosom imenovala nagrađene odgojno-obrazovne djelatnike Zagrebačke županije koji kontinuirano unaprjeđuju odgojno-obrazovni sustav Republike Hrvatske.

S područja Zagrebačke županije nagrađeno je 26 učitelja i profesora, a među njima i učiteljica s dugoselskog područja, Danijela Klajn koja je naglasila važnost obrazovanja, a samim time i ulogu učitelja u zajednici koji odgajaju nositelje hrvatske budućnosti.

 

  • 11
  • 22
  • 33