U nastavku Dugoselskog kulutrnog ljeta koje organizira Pučko otvoreno učilište Dugo Selo za svu dugoselsku publiku, ali i šire, večeras će se održati koncert benda iz Novog Sada - (Ne) normalni na kojem će izvoditi hitove Balaševića, legendarnog Novog vala ex Yu područja, ali i njihove autorske pjesme.

 

Koncert će se održati na otvorenoj pozornici pored zgrade Pučkog otvorenog učilišta, s početkom u 20,00 sati, a ulaznice se mogu kupiti u POU Dugo Selo, te sat vremena prije početka koncerta. 

(Ne) normalni su glazbena skupina koja djeluje već dvadesetak godina i koja je stekla renome izvođenjem ove vrste glazbe diljem cijele regije. Iza njih stoje i stotine sjajnih nastupa po festivalima i klubovima. Trenutno snimaju drugi album s kojeg će dugoselska publika moći čuti i poneku autorsku pjesmu. Bend nastupa u sastavu: Nenad Jelenković - vokal i gitara; Katarina Badnjar - violina; Milan Jančurić - saksafon i klarinet; Attila Benke - bubnjevi i Branislav Pavlović - bas gitara.

Prema programu Dugoselskog kulturnog ljeta sutra, 31. srpnja, s početkom u 18,00 sati, održat će se dječji lutkarski mjuzikl za djecu Produkcije Z „Dobro se dobrim vraća“.

A navečer, istoga dana, u 20,00 sati odigrat će se hit predstava Špas teatra „Ljubav, gubitci i moda“ u izvedbi Zdenke Kovačiček, Mirne Medaković Stepinac, Matije Prskalo, Karmele Vukov-Colić i Sanje Doležal. Redateljica je Nina Kleflin. Riječ je o posebnom i nadasve zanimljivom kazališnom formatu u kojem pet žena pripovijeda o odjevnim predmetima koji su obilježili njihove živote, a istodobno iznose intimnu ispovijest svojih života. Priče je napisala poznata književnica Nora Ephron, prava stručnjakinja za romantične komedije, ali i duboko osobne drame.

Isto tako tijekom istog razdoblja, do 1. kolovoza u Perivoju Ivane Brlić Mažuranić za sve ljubitelje hmeljskog osvježenja organizirat će se nastavak Craft beer fest. Ovaj puta uz ponudu jela i odličnih craft piva, dok je za klince osigurana zabava na napuhancima.

Dođite i zabavite se uz program Dugoselskog kulturnog ljeta!