________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Temeljem javnog poziva Zagrebačke županije DVD Leprovica je prijavom na Javni poziv za ostvarivanje prava na financiranje kulturnih, socijalnih, humanitarnih, vjerskih, obrazovnih, braniteljskih te programa i projekata civilne zaštite udruga i drugih neprofitnih organizacija u 2023. godini ostvarila određena financijska sredstva za nabavku nove vatrogasne opreme.

k1

DVD Leprovica 2022 godine započela je rekonstrukciju kuhinje u Društvenom domu Leprovica, tako su zamijenjena dotrajala drvena vrata kuhinje i skladišta novim modernim pvc vratima. Uređeni su zidovi i kompletna instalacija. Nabavljeni su i ugrađeni novi uređaji štednjak s pečnicom, friteza te kuhinjska napa. DVD Leprovica u 2023 godini prijavila se na projekt Zagrebačke županije za nabavkom opreme i konvekcijske pećnice čime bi velika ulaganja u kuhinju i bila završena. Županija je prepoznala kvalitetu projekta i odobrila sredstva kojim su nabaljene plitice za pečenje koje će se koristiti u konvekcijskoj pećnici. Grad Dugo Selo svojim je sredstvima osigurao nabavku konvekcijske pećnice.

Završetkom ovog prijekta kuhinja DVD a Leprovice opremljena je prema najnovijim standardima ugostiteljske struke, te će se na taj način osigurati kvalitetnije pripremanje hrane za mnoge manifestacije koje organizira DVD Leprovica i Mjesni odbor Leprovica. Na taj način osigurava se i dodatna ušteda u potrošnji energije.

DVD Leprovica još jednom se zahvaljuje  Zagrebačkoj županiji na prepoznavanju potreba i kvalitete projekata.  Zahvaljujemo se također i Gradu Dugo Selo i VZG Grada Dugo Selo koji nas prate u redovnom radu i omogućuju napredak DVDa Leprovica. Stjepan Štefinovec