________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Savjet mladih grada Dugog Sela poziva sve dugoselske studente da se uključe kao instruktori u njihov projekt – Besplatne instrukcije za osnovnoškolce te pripreme za maturante, projekt koji se već niz godina uspješno organizira za sve dugoselske učenike.
 
 
U projektu studenti-instruktori će svojim mladim sugrađanima pomoći da što bolje savladaju potrebno gradivo, stoji u pozivu SMGDS objavljenom na njihovoj FB stranici. Iako u nazivu projekta stoji da su instrukcije i pripreme „besplatne“, studentima instruktorima Grad Dugo Selo će putem Studentskog servisa Sveučilišta u Zagrebu na žiro-račun uplatiti 10 eura neto po odrađenom satu. 
Instrukcije će se davati u skupini od dvoje do četvero učenika tijekom jednoga punog sata. Predmeti iz kojih će se davati instrukcije jesu: Matematika, Hrvatski i Engleski jezik te Fizika i Kemija. Same instrukcije održavat će se subotama (osim subote 30. ožujka) od 2. ožujka do 18. svibnja 2024. godine.  
Za prijavu na natječaj potrebno je zadovoljiti jedan od kriterija, a kriteriji su: studij nekog od ponuđenih predmeta ili studij blisko povezan s nekim od njih, sudjelovanje na natjecanju u srednjoj školi te, za podučavanje engleskog jezika, viši stupanj jezične razine njegova poznavanja. 
Ako zadovoljavate jedan od kriterija, prijavite se na e-mail adresu ili na Facebook stranicu Savjeta mladih Grada Dugog Sela tako što ćete nam poslati svoj životopis u kojem ćete nam ukratko navesti informacije o svome studiju i svojoj kompetenciji za podučavanje određenog predmeta. Molimo vas da elektroničku poruku imenujete predmetom (predmetima) iz kojeg (kojih) želite davati instrukcije kako bi nam bilo lakše bilježiti vaše prijave. 
 e-adresa je Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. na koju se možete prijaviti najkasnije do 29. veljače 2024. godine.