________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
No result.
Napreduju radovi na izgradnji nogostupa prema centru grada, uz popločenje na nogostupu Zorićeva ulica dobit će i lijepo zelenilo za novu vizuru grada, hlad u ljetnim mjesecima - u planu je sadnja drveća.
Podsjećamo, obuhvat zahvata, započetog u listopadu, na nogostupima je od Ulice Josipa Predavca do kućnog broja 32. u Ulici Josipa Zorića. Dotrajala pješačka površina mijenja se novim betonskim opločnicima, omeđuju rubnjacima te će se cijeli potez oplemeniti drvoredom.
 
 
radovi nogostup zorićeva1Uređuje se južna strana nogostupa. Radovi se izvode etapno kako bi se građanima Dugog Sela omogućila pješačka komunikacija u zoni radova.
Iz gradskog Upravnog odjela za financije i komunalno gospodarstvo upozoravaju na djelomično usporen promet te pozivaju građane na dodatan oprez. Građani se također mole za razumijevanje i strpljenje, sve u svrhu ljepšeg i za život ugodnijeg okruženja.