________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Izašao je naš fašnički list Smrdljivi Martin. U njem' je sve što se događalo u zadnjih par godina na ovim našim obitavalištima. Tko je koga htio, a nije mog'o pa i onaj ko je pa je - sve je tu uz zanimljive putootpisane reportaže, najave i odjave, članke, tekstove s mnoštvom fotografija sa svekolikim mnoštvom bitnim za razvoj našeg društva.

Bliži se datum preuzimanja gradskog ključa, načuli smo kroz zatvorena vrata razgovor fašničkog stožera o prevrtljivo-prevratničkom planu. Naravski, oni već sad znaju kako nisu nikad za ništa krivi, svu krivicu svalit će na fašnika. Navodno će Gradom Dugim Selom kratko zavladati Dugoselska guska koja još od lani u ladici čuva najnajbolji izborni program. Navodno izlazi i fašnički list Smrdljivi Martin.

Srednja škola Dugo Selo redovno sudjeluje na gotovo svim natjecanjima, a njeni učenici postižu izvrsne rezultate. Ova školska godina bila je izuzetno plodna – ostvareni su značajni rezultati na državnoj razini. Veliki je uspjeh tako ostvario učenik 2. razreda Opće gimnazije Petar Marić iz Dugog Sela, pod mentorstvom prof. Jasne Stublić, osvojivši 2. mjesto na 64. državnom natjecanju iz matematike, održanom krajem travnja u Poreču.